Water, Brood & Muziek

Spelen maakt natuurlijk hongerig en dorstig, vandaar dat rond het water charmante keukens en barretjes staan. Voedzaam en vooral lekker eten uit eigen kombuis voor oud én jong. Er is niets fijners dan buiten eten, spelen en dansen op muziek, dus verwacht een live muziekprogramma met een afsluitende act vanaf het water. Ahoy!

Accu
Iedere avond bij zonsondergang luidt muziektheatergroep Accu op spectaculaire wijze de avond in. Accu maakt kunst midden in de buurt, om verbeelding, theatraliteit en muziek te brengen in het dagelijks leven van iedereen. Kunst als middel om mensen te verbinden, te verwonderen en om de sociale samenhang in buurten te versterken.

Scheepvaartmuseum – Gratis toegankelijk
De Amsterdamse Waterspelen vinden plaats aan het einde van de Gek Op Water Weken van onze buren, het Scheepvaartmuseum. Tijdens de Waterspelen is het Scheepvaartmuseum daarom gratis toegankelijk voor de bezoekers van de waterspelen als je bij de kassa het geheime wachtwoord: Amsterdamse Waterspelen, fluistert. Klik hier voor meer informatie over de Gek op Water Weken.

De Schoenfabriek
De presentatie van de Amsterdamse Waterspelen is in handen van de eigenzinnige bevelevingsprofessoren van de Schoenfabriek. Al jaren verantwoordelijk voor de sfeer op festivals als Zwarte Cross, de Beschaving en de Nijmeegse Vierdaagse feesten.

Meer informatie over het eten en de muziek volgt!