Over

De Amsterdamse Waterspelen
Water, Brood & Spelen voor álle Amsterdammers!

Van 23 t/m 25 augustus 2019 vindt op het Amsterdamse Marineterrein de eerste editie van de Amsterdamse Waterspelen plaats. Een spetterend zomerweekend boordevol bijzondere watersporten, bloedstollende races, waterworkshops, live muziek, heerlijk eten en vrij zwemmen voor jong en oud!

Tijdens de gratis toegankelijke Amsterdamse Waterspelen kun je kennis maken én meedoen met o.a. X-Diving, synchroonzwemmen, het Open Mokums Kampioenschap Bommetje, een eigen solarboat bouwen en als team mee-racen met de Scheepskistenrace in je eigen zeepkist.

Geen ervaring maar lijkt het je wel spannend? Relax, wij sturen niemand onvoorbereid het water in. In juli en augustus zijn er verschillende clinics en handige workshops waaraan je gratis deel kan nemen. Je kan je inschrijven via: https://amsterdamsewaterspelen.nl/activiteiten/

De Amsterdamse Waterspelen is een initiatief van Mister Kitchen & Pension Homeland i.s.m. Bureau Marineterrein.

De Amsterdamse Waterspelen zijn voor álle Amsterdammers, maar voor omwonenden van het Marineterrein in het bijzonder. Vind hier de bewonersbrief voor de bewoners van de Oostelijke eilanden.