Gratis les in Suppen, Zeilen & Kanoën (8-16 jr)

Tijdens de weekenden van 4 juli t/m 16 augustus zijn er op het Amsterdamse Marineterrein meerdere watersporten te beleven. Alle sporten zijn gratis toegankelijk voor kids tussen de 8 – 16 jaar. Op zaterdag en zondag zal er van 11:00 tot 21:00 uur een top team klaar staan om ook van deze zomer wat speciaals te maken! 

Leer suppen, kanoën of zeilen onder begeleiding van professionele instructeurs van Optimist on tour. Je hebt geen ervaring nodig, alleen een beetje lef én een zwemdiploma natuurlijk. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging op het water? Meld je dan meteen aan. 

Heb jij je zwemdiploma en wil je mee doen met de Mokums Zwemmeerdaagse, klik dan hier voor meer informatie. Kijk voor de laatste updates bij programma & informatie 

Suppen (8-16 jr)

Amsterdamse Waterspelen

SUP staat voor ‘Stand Up Paddleboard’, een grote surfplank waar je staand op peddelt. Het lijkt misschien heel makkelijk, maar daar is een hoop evenwicht voor nodig. Tijdens de Amsterdamse Waterspelen kan jij dit leren van echte professionals, zodat jij straks suppend door de grachten van Amsterdam kan!

Zeilen (8-12 jr)

Amsterdamse Waterspelen

Bij zeilen komt een hoop techniek kijken. Moet je aanhalen of toch iets laten vieren? Bak- of toch stuurboord? Ga overboord tijdens de Amsterdamse Waterspelen en kies er voor om te gaan zeilen, dan leer je binnen één uurt een goede basis. 

Kanoën (8-16 jr)

Amsterdamse Waterspelen

Van relaxed kanoën tot dwars door de branding! Kanoën is er voor rustgenieters en waaghalzen. Leer tijdens de Amsterdamse waterspelen op een laagdrempelige manier de fijne technieken van het kanoën. Zodat je later misschien wel door de wilde wateren van de grachten van Amsterdam kan kanoën.